Нападателят на Челси, Тами Ейбрахам, призна, че би се радвал, ако "сините" бяха подписали с футболиста на ПСЖ - Единсон Кавани. Аржентинският национал бе свързван с трансфер в Западен Лондон, който обаче така и не се осъществи. 

Така Ейбрахав остава първи избор на Франк Лампард за атаката на "сините" и взе участие в равенството 2:2 срещу Лестър, въпреки че само преди 11 дни младокът нарани глезена си в двубоя срещу Арсенал. 

"Играчите, за които се говореше, че ще дойдат, като Кавани и други класни нападатели, играят футбол от години", каза Ейбрахам. 

"Щеше да е хубаво, ако беше дошъл, защото щях да се уча от него, да крада идеите му, за да допълвам играта си. Все пак не се случи и това ми дава още по-голям стимул и желание да затвърдя позицията си в състава и да дам най-доброто от себе си", заяви младокът. 

"Да играеш за клуб като Челси винаги е напрегнато. Но аз съм на правилното място в правилното време и вярвам в себе си и възможностите си. Така че съм сигурен, че ще продължавам да отбелязвам. Харесва ми да играя под напрежение."