Плеймейкърът на Челси Еден Азар изрази удовлетворението си след постигнатото равенство – 1:1, при визитата на неговия тим на Манчестър Юнайтед. Белгийският офанзивен футболист на лондончани довери, че отборът ще направи всичко, за да играе догодина в Шампионска лига, тъй като Челси трябва да е там всяка година.

„Днес бе добър ден за нашия отбор, но можеше да е и още по-добър. Мислихме как да спечелим този мач, но и равенството не е лош резултат. Мисля, че трябваше да вярваме още малко, за да вкараме и друг гол. Сега имаме два мача до края и ще направим всичко по силите си, за да бъдем в Топ 4”, акцентира звездата на Челси.

„Стартирахме бавно днес, но реагирахме добре и отбелязахме гол. Не помня дали те имаха въобще шанс през второто полувреме, в което ние бяхме по-добрият отбор. Мачът беше тежък, но Манчестър Юнайтед срещу Челси винаги е труден мач”.

Еден Азар коментира и важността от присъствието на Челси в Шампионската лига през следващия сезон.

„Челси трябва да играе в ШЛ всяка една година, тъй като е един от най-големите отбори в света. Аз също искам да играя в Шампионска лига, така че ще направим всичко, каквото можем”, завърши Еден Азар.