Мениджърът на Челси Маурицио Сари е заявил на Дани Дринкуотър и Виктор Моузес, че за момента двамата не попадат в плановете му. Италианецът не е сигурен дали дуото ще успее да се адаптира към неговия стил на игра.

Запитан дали Дринкуотър и Моузес имат бъдеще в клуба, Сари отговори: "Не знам. Те трябва да се подобрят, но качествата им са по-различни. Казах на Дани преди два месеца, че за мен той не е подходящ в двойка полузащитници. Моузес пък е по-подходящ да играе като халф-бек отколкото само като крило или бек", отчете бившият треньор на Наполи.

Единствено новакът Уулвърхемптън е използвал по-малко играчи от Челси във Висшата лига до момента, което може да се отрази на формата на "сините" по-нататък през сезона.

Сари смята да започне с ротациите около декември и януари, когато календарът се сгъстява.

"Ако погледнем само Висшата лига, ситуацията не е добра. Използвали сме 26 футболисти през сезона до момента във всички турнири. 90 минути обаче са си 90 минути. Смятам, че в момента се справяме добре с ротацията в състава. Разбира се, когато започнем да играем през три дни ще трябва да правим промени и за първенството", завърши 59 годишният специалист.