Челси записа страхотна победа с гръмкото 6:2 над Уулвърхемптън Уондърърс като гост в сблъсък от втория кръг на английската Висша лига. И двата отбора предложиха аткрактивен футбол, като само през първата част паднаха цели четири гола. Срещата на стадион „Молиню“ започна с ранен гол на Николас Джаксън още във втората, а Матеуш Куня изравни в 27-ата минута. Коул Палмър даде нов аванс на гостите в 45-ата, преди Йорген Странд Ларсен да възстанови отново равенството в шестата минута от добавеното време на първата част. Освен това, в 16-ата още едно попадение на Куня беше отменено заради засада, а в 42-ата минута бразилецът удари и греда.

След почивката, обаче, на терена имаше само един отбор - този на Енцо Мареска. Нони Мадуеке отново изведе "сините" напред в 49-ата, след това отбеляза второто си попадение в 58-ата, преди да забие хеттрика си в 63-ата минута. Интересното е, че и за трите му попадения Коул Палмър записа и трите асистенции. Завърналият се на "Стамфорд Бридж" Жоао Феликс пък ознаменува повторния си дебют за лондончани с гол в 80-ата минута, с който офоми крайния резултат. Малко преди това пък попадение на Марио Лемина бе отменено заради засада.

Снимки: Gulliver/GettyImages
94 снимки

По този начин Челси записа първа победа при Енцо Мареска в официален двубой и спечели първите си три точки през сезона. Уулвърхемптън пък остава без точков актив след първите си два двубоя. В следващия кръг "сините" приемат Кристъл Палас, но преди това гостуват на швейцарския Сервет в мач-реванш от турнира Лига на конференциите. "Вълците" пък ще търсят първи точки през кампанията в гостуването си на Нотингам Форест, а през седмицата имат и домакинство на Бърнли за Купата на лигата.

Наставникът на Уулвърхемптън - Гари О’Нийл, бе предприел само една промяна в сравнение със загубата от Арсенал в първия кръг - Матеуш Куня стартира вместо Родриго Гомеш.

Мениджърът на Челси – Енцо Мареска, бе направил две промени в сравнение с дербито с Манчестър Сити, загубено с 0:2 в Лондон, от първия кръг. Нони Маудеке влезе на мястото на Ромео Лавия, който не е в групата заради контузия, а Михайло Мудрик заменя Кристофър Нкунку за началото на мача. На вратата бе Роберт Санчес, а в защитата действаха Марк Кукурея, Леви Колуил, Уесли Фофана и Мало Густо. В центъра действаха капитанът Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо, а по крилата бяха именно Мудрик и Мадуеке. Голмайсторът за „сините“ от миналия сезон Коул Палмър пък действаше зад Николас Джаксън, който водеше атаката. На пейката за началото бяха оставени новите попълнения Педро Нето и Жоао Феликс.

КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА / ПРОГРАМА / РЕЗУЛТАТИ


Челси започна повече от отлично двубоя и откри резултата още в 99-ата секунда. Капитанът Енцо Фернандес комбинира с Коул Палмър в половината на Уулвърхемптън, който пък продължи за Нони Мадуеке. Английското крило влезе отдясно в наказателното поле, справи се с Райън Аит-Нури и стреля в близкия ъгъл, но вратарят Жозе Са изби в корнер. Той бе изпълнен от Палмър, като на първа греда Матеуш Куня отигра с глава назад, а там съвсем сам бе оставен Николас Джаксън, който нямаше проблеми, също с глава, да прати кълбото във вратата на „вълците“ – 0:1.

Уулвс беше на косъм от изравняването в десетата минута. Матеуш Куня центрира от ъглов удар в наказателното поле на Челси, където Йерсон Москиера надскочи Леви Колуил и насочи топката с глава към вратата, но тя прелетя на сантиметри от лявата греда на Роберт Санчес в аут. Домакините имаха нова добра възможност в 13-ата минута, когато Куня получи много хубаво извеждащо подаване в наказателното поле, но първото му докосване не бе добро и това даде шанс на вратарят Санчес да изпревари съперника и да го блокира.

Уулвс прати топката във вратата на Челси в 16-ата минута, мислейки си, че е изравнил резултата. Йорген Странд Ларсен беше изведен зад защитата на „сините“ отдясно в наказателното поле. Нападателят задържа топката и след това я прокара между краката на Леви Колуил, а Куня избяга от опеката на Уесли Фофана и засече точно с десния крак в мрежата. Гол, обаче, нямаше, тъй като Ларсен се оказа, че е бил в засада при извеждащото подаване към него.

Две минути по-късно Мадуеке получи дълъг диагонален пас от Фернандес, след което тръгна на пробив отдясно, влезе в наказателното поле, финтира Аит-Нури и стреля към далечния ъгъл, но Са изби. Секунди след това топката отново попадна в Мадуеке, който центрира отдясно, но Палмър не успя да стреля добре.

Веднага след това тръгна контраатака за „вълците“, при която Хий-чан Хуанг взе топката от своята половина, премина почти през целия терен и след това комбинира с Ларсен отдясно в наказателното поле. Норвежецът центрира ниско към далечната греда, където Куня засече, но в аут.

В 27-ата минута този път Уулвърхемптън наистина изравни резултата. Жан-Рикнер Белгард отне добре топката от Мойсес Кайседо на центъра, а Аит-Нури поде контраатака за „вълците“. Алжирецът напредна в половината на Челси, справи се с Фернандес и след това подаде много хитро между него и Кайседо за непокрития отляво в наказателното поле Куня. Бразилецът не се забави и моментално с десния си крак прати кълбото във вратата на Санчес за 1:1.

Веднага след попадението се стигна до спречкване между двамата голмайстори до момента – Николас Джаксън и Матеуш Куня. След като бразилецът се израдва на попадението си, той тръгна към центъра, но направи жест към сенегалеца да млъкне и му показа с пръсти числото „3“, напомняйки му за хеттрика си именно срещу Челси през миналия сезон при победата с 4:2 през февруари тази година. Джаксън не у остана длъжен и го издърпа за фланелката, след което съотборниците му бързо потушиха напрежението.

Три минути преди почивката Уулвърхемптън бе на сантиметри от това да направи пълен обрат. Капитанът Марио Лемина преодоля цели трима играчи на Челси в лицето на Мадуеке, Палмър и Кайседо, след което намери чудесно отдясно в наказателното поле Мат Дохърти, който центрира ниско за непокрития Куня. Бразилецът стреля моментално с десния крак, но топката разтресе напречната греда на Санчес и излезе в аут.

Челси, обаче, удари точно в 45-ата минута, когато поведе с 2:1. Вратарят Роберт Санчес поднови много бързо играта с дълъг пас в противниковата половина за Джаксън, който много елегантно и с едно докосване от въздуха продължи за Палмър, който пък моментално с левия крак прехвърли излезлият пред голлинията си Са и отбеляза за 1:2.

Това, обаче, не беше всичко за първата част. В шестата минута от добавеното време Аит-Нури центрира от свободен удар на втора греда, където Тоти Гомеш свали с глава за Ларсен, който бе изпуснат от объркания Фофана и засече с десния крак във вратата на Санчес за 2:2, вкарвайки първия си гол във Висшата лига.​

На почивката на терена за Челси се появи взетият именно от Уулвърхемптън Педро Нето, който замени Михайло Мудрик.

Само четири минути след почивката головете продължиха да падат, а Челси поведе за трети път в мача. Мойсес Кайседо бързо поднови играта в центъра, подавайки за Джаксън, който пък продължи напред за Палмър. Англичанинът видя вдясно Мадуеке, който влезе в наказателното поле и опита да стреля към далечния ъгъл, като се получи рикошет в Аит-Нури, който излъга Са и попадна във вратата му – 2:3.

Челси взе тотално контрола върху двубоя в 58-ата минута, когато отбеляза четвърто попадение. Кайседо изпревари Аит-Нури във въздуха в половината на Уулвс и насочи топката към Палмър, който напредна и продължи за Мадуеке вдясно в наказателното поле. Английското крило изчака секунда и след това с десния крак прати топката покрай Са във вратата му за 2:4.​

Само пет минути по-късно Мадуеке оформи първия хеттрик в кариерата си, а Палмър му асистира за трети път само през второто полувреме. Енцо Фернандес отне топката от Жоао Гомес в близост до наказателното поле на Уулвс, след което Джаксън взе кълбото и го остави за Палмър. Англичанинът намери вдясно в наказателното поле Мадуеке, който с десния крак отбеляза в долния ляв ъгъл на Жозе Са – 2:5. Така той записа хеттрик за само 14 минути.​

Двадесет минути преди края на редовното време се стигна до нови нерви на терена. Йерсон Москиера влезе много грубо в краката на Мойсес Кайседо и веднага беше отсъдена нарушение. Там, обаче, Марк Кукурея взе да скача пред лицето на бранителя на Уулвс и да сочи главата си с недоумение как може да направи подобен фал. Двамата влязоха в лют спор, след което бяха издърпани настрани от своите съотборници. Москера получи жълт картон за нарушението, докато Кукурея за бурните си протести и искането си към рефера да прегледа ситуацията със системата ВАР за евентуален червен картон.

В 78-ата минута капитанът на Уулвс Марио Лемина отбеляза чудесен гол, който, обаче не беше зачетен. Пабло Сарабия центрира от свободен удар в наказателното поле, където Тоти Гомес отигра с глава, топката се отклони от Фернандес и попадна на пътя на десния крак на Лемина, който изстреля истински снаряд във вратата на Санчес. Попадението, обаче, беше отменено заради засада на Гомес при подаването към него.

Само две минути след това Челси вкара и шести гол чрез завърналия се в тима Жоао Феликс. „Сините“ организираха отлична атака, при която Киърнън Дюсбъри-Хол намери Коул Палмър в половината на Уулвърхемптън, след което видя Педро Нето на левия фланг. Бившият играч на „вълците“ напредна отляво в наказателното поле и намери чудесно по тревата Феликс, който с десния крак заби кълбото във вратата на Са за 2:6. Нето пък регистрира първа асистенция като играч на “сините”.


FT  | УУЛВЪРХЕМПТЪН УОНДЪРЪРС – ЧЕЛСИ  2:6

0:1 Николас Джаксън 2'

1:1 Матеуш Куня 27'

1:2 Коул Палмър 45'

2:2 Йорген Странд Ларсен 45+6'

2:3 Нони Мадуеке 49'

2:4 Нони Мадуеке 58'

2:5 Нони Мадуеке 63'

2:6 Жоао Феликс 80'

Отменен гол: Матеуш Куня (Уулвърхемптън Уондърърс) 16'

Висша лига, втори кръг

Главен съдия: Дарън Ингланд, Англия

Стадион: „Молиню“, Уулвърхемптън, Англия


Стартови състави на двата отбора:

УУЛВЪРХЕМПТЪН УОНДЪРЪРС (4-2-3-1): 1. Жозе Са – 2. Мат Дохърти, 14. Йерсон Москера, 24. Тоти Гомес, 3. Райън Аит-Нури ж.к. – 8. Жоао Гомес, 5. Марио Лемина (к) – 11. Хий-чан Хуанг, 27. Жан-Рикнер Белегард, 12. Матеуш Куня ⚽ – 9. Йорген Странд Ларсен ⚽

Резерви: 25. Даниел Бентли (вр) , 4. Сантиаго Буено, 15. Крейг Доусън, 19. Родриго Гомеш, 6. Бубакар Траоре, 10. Даниел Поденс, 20. Томи Дойл, 21. Пабло Сарабия, 29. Госнало Гедеш

Мениджър: Гари О’Нийл

ЧЕЛСИ (4-2-3-1): 1. Роберт Санчес – 3. Марк Кукурея, 6. Леви Колуил, 29. Уесли Фофана, 27. Мало Густо ж.к. – 8. Енцо Фернандес (к), 25. Мойсес Кайседо – 10. Михайло Мудрик, 20. Коул Палмър ⚽ ж.к., 11. Нони Мадуеке ⚽⚽⚽ – 15. Николас Джаксън ⚽

Резерви: 12. Филип Йоргенсен (вр), 4. Тосин Адарабиойо, 5. Беноа Бадиашил, 40. Ренато Вейга, 22. Киърнън Дюсбъри-Хол, 18. Кристофър Нкунку, 7. Педро Нето, 38. Марк Гиу, 14. Жоао Феликс

Мениджър: Енцо Мареска

FT .

2 : 6

  • 27’ Матеус Куня
  • 45+6’ Йорген Странд Ларсен
  • 2’ Nicolas Jackson
  • 45’ Коул Палмър
  • 49’ Педро Нето
  • 58’ Нони Мадуеке
  • 63’ Нони Мадуеке
  • 80’ Жоао Феликс
  • Броят на зрителите на стадиона днес е 31235

    90+9'
  • Съдията свири край на мача.

    90+9'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 39%, Челси: 61%.

    90+9'
  • Пабло Сарабия от Уулвърхямптън има добър шанс и опитва да прехвърли вратаря, но Роберт Санчес успява да улови шута.

    90+8'
  • Йорген Странд Ларсен печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    90+8'
  • Enzo Fernandez печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    90+8'
  • Уесли Фофана е наказан за бутане на Rodrigo Gomes

    90+7'
  • Киърнън Дюсбъри-Хол от Челси препъва Пабло Сарабия

    90+7'
  • Levi Colwill от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    90+6'
  • Yerson Mosquera изчиства топката в по-безопасна зона.

    90+5'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    90+5'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 38%, Челси: 62%.

    90+5'
  • Жоао Феликс успешно блокира удара.

    90+4'
  • Удар на Rodrigo Gomes е блокиран

    90+4'
  • Уулвърхямптън се е примирил и просто чака реферът да даде край на мача.

    90+4'
  • Уулвърхямптън контролират топката

    90+4'
  • Томас Дойл от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    90+3'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    90+3'
  • Челси контролират топката

    90+3'
  • Крейг Доусън изчиства топката в по-безопасна зона.

    90+2'
  • Уулвърхямптън контролират топката

    90+2'
  • Даниел Поденс от Уулвърхямптън препъва Жоао Феликс

    90+1'
  • Уесли Фофана е наказан за бутане на Даниел Поденс

    90+1'
  • Четвъртият съдия показва 8 минути добавено време

    90+1'
  • Край на мача

  • Край на мача

  • Марио Лемина е заменен от Томас Дойл от тактически съображения.

    90'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 38%, Челси: 62%.

    90'
  • Нони Мадуеке от Челси с опит да вкара от позиция извън накателното поле, но ударът му е далеч от целта.

    90'
  • Toti Gomes изчиства топката в по-безопасна зона.

    90'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    89'
  • Мат Дохърти от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    89'
  • Педро Нето от Челси изпълнява късо ъглов удар отляво.

    89'
  • Yerson Mosquera успешно блокира удара.

    88'
  • Удар на Жоао Феликс е блокиран

    88'
  • Челси организира контраатака

    88'
  • Жоао Феликс печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    88'
  • Уулвърхямптън контролират топката

    88'
  • Renato Veiga печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    87'
  • Удар от вратата за Челси

    87'
  • Киърнън Дюсбъри-Хол допуска грешка в защита.

    87'
  • Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън стреля встрани от вратата

    87'
  • Роберт Санчес от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    86'
  • Уулвърхямптън опитват да измислят нещо в атака.

    86'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    85'
  • Роберт Санчес от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    85'
  • Пабло Сарабия центрира от корнер от дясно, но топката не достига до негов съотборник.

    85'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 36%, Челси: 64%.

    85'
  • Педро Нето от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    85'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    84'
  • Челси контролират топката

    84'
  • Toti Gomes печели въздушното единоборство срещу Жоао Феликс.

    83'
  • Toti Gomes печели въздушното единоборство срещу Жоао Феликс.

    83'
  • Коул Палмър е заменен от Кристофър Нкунку от тактически съображения.

    83'
  • Марк Кукурея е заменен от Renato Veiga от тактически съображения.

    83'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    82'
  • Страхотно изплетена комбинация доведе до този гол!

    81'
  • Страхотно изплетена комбинация доведе до този гол!

    81'
  • Жоао Феликс отбеляза гол

    80'
  • Коул Палмър с ключовото подаване за гола!

    80'
  • Педро Нето се отчете с асистенцията за гола.

    80'
  • Г О О О О О Л - Жоао Феликс се разписа след удар с десния крак!

    80'
  • Педро Нето със създадено голово положение за съотборник.

    80'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    80'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 36%, Челси: 64%.

    80'
  • Удар от вратата за Челси

    80'
  • ВАР ПРОВЕРКАТА ПРИКЛЮЧИ - Няма да бъдат предприети допълнителни мерки в резултат от нея.

    79'
  • ВАР - ГОЛ! Играта е спряна. Тече ВАР проверка за потенциален гол за Уулвърхямптън.

    79'
  • Toti Gomes от Уулвърхямптън е в засада

    79'
  • Toti Gomes от Уулвърхямптън е в засада

    79'
  • Центрирането на Даниел Поденс от Уулвърхямптън успешно намира съотборник в наказателното поле.

    78'
  • Центрирането на Даниел Поденс от Уулвърхямптън успешно намира съотборник в наказателното поле.

    78'
  • Уесли Фофана от Челси препъва Даниел Поденс

    78'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    77'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    76'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    76'
  • Мачът е подновен със съдийска топка

    76'
  • Moises Caicedo е контузен и заменен от Киърнън Дюсбъри-Хол.

    76'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    75'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    75'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 36%, Челси: 64%.

    75'
  • Играта е подновена.

    75'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    74'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    74'
  • Yerson Mosquera изчиства топката в по-безопасна зона.

    73'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    73'
  • Уулвърхямптън опитват да измислят нещо в атака.

    73'
  • Играта е подновена.

    73'
  • Марк Кукурея получи жълт картон

    72'
  • Марк Кукурея получава жълт картон за оспорване на съдийско решение

    72'
  • Yerson Mosquera получи жълт картон

    71'
  • Yerson Mosquera от Уулвърхямптън получи жълт картон след опасна игра срещи противников играч.

    71'
  • Moises Caicedo е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    71'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 36%, Челси: 64%.

    70'
  • Играта е спряна. Футболистите се бутат и си крещят, съдията трябва да предприеме нещо.

    70'
  • Yerson Mosquera извършва грубо нарушение срещу Moises Caicedo

    70'
  • Yerson Mosquera успешно блокира удара.

    70'
  • Удар на Коул Палмър е блокиран

    70'
  • Марио Лемина от Уулвърхямптън фаулира Коул Палмър, но реферът реши да не спира играта и отсъди авантаж!

    69'
  • Toti Gomes изчиства топката в по-безопасна зона.

    69'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    69'
  • Joao Gomes от Уулвърхямптън фаулира Жоао Феликс, но реферът реши да не спира играта и отсъди авантаж!

    69'
  • Nicolas Jackson е заменен от Жоао Феликс от тактически съображения.

    68'
  • Жан-Рикнер Белегард е заменен от Rodrigo Gomes от тактически съображения.

    68'
  • Матеус Куня е заменен от Пабло Сарабия от тактически съображения.

    68'
  • Райан Аит Нури е заменен от Крейг Доусън от тактически съображения.

    67'
  • Матеус Куня от Уулвърхямптън препъва Nicolas Jackson

    67'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    67'
  • Челси контролират топката

    66'
  • Joao Gomes от Уулвърхямптън препъва Марк Кукурея

    66'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    65'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 38%, Челси: 62%.

    64'
  • Удар от вратата за Челси

    64'
  • Мало Густо печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    64'
  • Челси контролират топката

    64'
  • Нони Мадуеке успя да отбележи от лесна позиция.

    63'
  • Joao Gomes допуска грешка в защита.

    63'
  • Нони Мадуеке отбеляза гол

    63'
  • Коул Палмър със създадено голово положение за съотборник.

    63'
  • Коул Палмър се отчете с асистенцията за гола.

    63'
  • Г О О О О О Л - Нони Мадуеке се разписа след удар с десния крак!

    63'
  • Enzo Fernandez печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    62'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    62'
  • Удар от вратата за Уулвърхямптън

    62'
  • Коул Палмър уцелва гредата

    62'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    62'
  • Играта е подновена.

    61'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    61'
  • Nicolas Jackson е наказан за бутане на Yerson Mosquera

    60'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    60'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 36%, Челси: 64%.

    60'
  • Хи-Чан Хуан е заменен от Даниел Поденс от тактически съображения.

    59'
  • Moises Caicedo с ключовото подаване за гола!

    58'
  • Нони Мадуеке отбеляза гол

    58'
  • Коул Палмър се отчете с асистенцията за гола.

    58'
  • Г О О О О О Л - Нони Мадуеке се разписа след удар с десния крак!

    58'
  • Коул Палмър със създадено голово положение за съотборник.

    58'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    58'
  • Удар от вратата за Челси

    57'
  • Марио Лемина от Уулвърхямптън стреля встрани от воле

    57'
  • Levi Colwill от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    57'
  • Уулвърхямптън опитват да измислят нещо в атака.

    57'
  • Райан Аит Нури от Уулвърхямптън препъва Уесли Фофана

    56'
  • Йорген Странд Ларсен печели въздушното единоборство срещу Levi Colwill.

    56'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    55'
  • Yerson Mosquera печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    55'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    55'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 38%, Челси: 62%.

    55'
  • Играта е подновена.

    54'
  • Nicolas Jackson е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    53'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    53'
  • Марио Лемина от Уулвърхямптън препъва Nicolas Jackson

    52'
  • Хи-Чан Хуан извършва груб фаул срещу Марк Кукурея отзад

    51'
  • Удар от вратата за Челси

    51'
  • Мат Дохърти печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    50'
  • Enzo Fernandez печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    50'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    50'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 37%, Челси: 63%.

    50'
  • Коул Палмър се отчете с асистенцията за гола.

    49'
  • Педро Нето отбеляза гол

    49'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    49'
  • Г О О О О О Л - Челси бележи

    49'
  • Joao Gomes извършва грубо нарушение срещу Enzo Fernandez

    48'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    48'
  • Joao Gomes печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    48'
  • Уулвърхямптън контролират топката

    47'
  • Матеус Куня от Уулвърхямптън е в засада

    46'
  • Начало на второ полувреме

  • Mykhaylo Mudryk е заменен от Педро Нето от тактически съображения.

    46'
  • Започва второто полувреме

    46'
  • Съдията свири край на полувремето

    45+10'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 39%, Челси: 61%.

    45+10'
  • Мачът е подновен със съдийска топка

    45+10'
  • Joao Gomes е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    45+7'
  • Moises Caicedo е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    45+7'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    45+7'
  • Йорген Странд Ларсен успя да отбележи от лесна позиция.

    45+6'
  • Йорген Странд Ларсен отбеляза гол

    45+6'
  • Toti Gomes се отчете с асистенцията за гола.

    45+6'
  • Г О О О О О Л - Йорген Странд Ларсен се разписа след удар с десния крак!

    45+6'
  • Toti Gomes със създадено голово положение за съотборник.

    45+6'
  • Центрирането на Райан Аит Нури от Уулвърхямптън успешно намира съотборник в наказателното поле.

    45+6'
  • Нони Мадуеке е наказан за бутане на Матеус Куня

    45+5'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 37%, Челси: 63%.

    45+5'
  • Nicolas Jackson от Челси прекали с действията си след като дръпна Yerson Mosquera

    45+5'
  • Удар от вратата за Уулвърхямптън

    45+4'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    45+4'
  • Уесли Фофана от Челси прекали с действията си след като дръпна Матеус Куня

    45+3'
  • Enzo Fernandez центрира от корнер от ляво, но топката не достига до негов съотборник.

    45+3'
  • Мат Дохърти от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    45+2'
  • Joao Gomes от Уулвърхямптън играе опасно срещу Нони Мадуеке

    45+2'
  • Страхотен гол на Коул Палмър!

    45+1'
  • Четвъртият съдия показва 6 минути добавено време

    45+1'
  • Роберт Санчес с ключовото подаване за гола!

    45+1'
  • Край на първо полувреме

  • Nicolas Jackson със създадено голово положение за съотборник.

    45'
  • Коул Палмър отбеляза гол

    45'
  • Nicolas Jackson се отчете с асистенцията за гола.

    45'
  • Г О О О О О Л - Чудесен прехвърлящ от Коул Палмър от Челси с левия крак!

    45'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    45'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 37%, Челси: 63%.

    45'
  • Удар от вратата за Челси

    45'
  • Joao Gomes пропуска да отбележи с удар извън наказателното поле

    45'
  • Коул Палмър получи жълт картон

    44'
  • Съдията показва на Коул Палмър жълт картон за неспортсменска проява.

    44'
  • Мало Густо от Челси препъва Жан-Рикнер Белегард

    44'
  • Райан Аит Нури печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    43'
  • Удар от вратата за Челси

    43'
  • Райан Аит Нури от Уулвърхямптън стреля встрани от вратата

    43'
  • Мало Густо от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    43'
  • Райан Аит Нури центрира от корнер от ляво, но топката не достига до негов съотборник.

    43'
  • Levi Colwill успешно блокира удара.

    42'
  • Удар на Матеус Куня е блокиран

    42'
  • Мат Дохърти със създадено голово положение за съотборник.

    42'
  • Уулвърхямптън опитват да измислят нещо в атака.

    42'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    41'
  • Уулвърхямптън контролират топката

    41'
  • Матеус Куня изстрелва пряк свободен удар, който Роберт Санчес спасява без проблем.

    41'
  • Мало Густо получи жълт картон

    40'
  • Мало Густо е късметлия да получи само жълт картон след тактическо нарушение

    40'
  • Мало Густо извършва грубо нарушение срещу Матеус Куня

    40'
  • Уулвърхямптън организира контраатака

    40'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 34%, Челси: 66%.

    40'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    39'
  • Nicolas Jackson от Челси е в засада

    39'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    39'
  • Марк Кукурея от Челси играе опасно срещу Хи-Чан Хуан

    38'
  • Toti Gomes изчиства топката в по-безопасна зона.

    38'
  • Жозе Са допуска грешка в защита.

    38'
  • Челси контролират топката

    37'
  • Мачът е подновен със съдийска топка

    37'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    36'
  • Йорген Странд Ларсен успешно блокира удара.

    36'
  • Коул Палмър изпълнява пряк свободен удар, но той е блокиран.

    36'
  • Райан Аит Нури получи жълт картон

    35'
  • Жълт картон за Райан Аит Нури

    35'
  • Райан Аит Нури от Уулвърхямптън препъва Нони Мадуеке

    35'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 37%, Челси: 63%.

    35'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    34'
  • Мат Дохърти изчиства топката в по-безопасна зона.

    34'
  • Челси контролират топката

    33'
  • Enzo Fernandez от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    33'
  • Уесли Фофана от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    33'
  • Матеус Куня центрира от корнер от дясно, но топката не достига до негов съотборник.

    33'
  • Марк Кукурея изчиства топката в по-безопасна зона.

    32'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    32'
  • Марк Кукурея от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    31'
  • Уулвърхямптън с потенциално опасна атака.

    31'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    31'
  • Уесли Фофана от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    31'
  • Матеус Куня печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    31'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    30'
  • Жозе Са изчиства топката в по-безопасна зона.

    30'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    30'
  • Играта е подновена.

    30'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 38%, Челси: 62%.

    30'
  • Играта е спряна. Футболистите се бутат и си крещят, съдията трябва да предприеме нещо.

    28'
  • С този гол, Уулвърхямптън изравнява. Играта продължава!

    28'
  • Матеус Куня успя да отбележи от лесна позиция.

    28'
  • Матеус Куня отбеляза гол

    27'
  • Райан Аит Нури се отчете с асистенцията за гола.

    27'
  • Г О О О О О Л - Матеус Куня се разписа след удар с десния крак!

    27'
  • Райан Аит Нури със създадено голово положение за съотборник.

    27'
  • Уулвърхямптън организира контраатака

    27'
  • Жан-Рикнер Белегард печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    27'
  • Мало Густо печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    27'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    27'
  • Мат Дохърти се завръща на терена.

    27'
  • Играта е подновена.

    26'
  • Мат Дохърти е контузен и изведен извън очертанията на терена, за да му се окаже медицинска помощ.

    26'
  • Мат Дохърти е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    25'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 39%, Челси: 61%.

    25'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    24'
  • Жан-Рикнер Белегард от Уулвърхямптън препъва Мало Густо

    24'
  • Марио Лемина печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    24'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    24'
  • Levi Colwill печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    24'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    23'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    23'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    22'
  • Мало Густо изчиства топката в по-безопасна зона.

    22'
  • Матеус Куня печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    22'
  • Челси изпълнява тъч в съперниковата половина.

    22'
  • Хи-Чан Хуан от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    22'
  • Йорген Странд Ларсен изчиства топката в по-безопасна зона.

    22'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    22'
  • Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    21'
  • Enzo Fernandez центрира от корнер от ляво, но топката не достига до негов съотборник.

    21'
  • Toti Gomes от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    21'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    21'
  • Удар от вратата за Челси

    20'
  • Играта е подновена.

    20'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 40%, Челси: 60%.

    20'
  • Жозе Са е контузен и получава медицинска помощ на терена.

    19'
  • Играта беше спряна, защото има играч, който се нуждае от медицинска помощ.

    19'
  • Какъв мач! Ставаме свидетели на интензивна и висококачествена игра от двата отбора.

    19'
  • Невероятен пропуск! Коул Палмър трябваше да вкара от тази позиция.

    18'
  • Матеус Куня от Уулвърхямптън стреля встрани от вратата

    18'
  • Центрирането на Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън успешно намира съотборник в наказателното поле.

    18'
  • Уулвърхямптън организира контраатака

    18'
  • Мат Дохърти изчиства топката в по-безопасна зона.

    18'
  • Коул Палмър от Челси стреля встрани от вратата

    18'
  • Центрирането на Нони Мадуеке от Челси успешно намира съотборник в наказателното поле.

    18'
  • Нони Мадуеке стреля в целта, но вратарят спасява

    18'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    18'
  • Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън е в засада

    17'
  • Joao Gomes със създадено голово положение за съотборник.

    17'
  • Уулвърхямптън организира контраатака

    16'
  • Yerson Mosquera печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    16'
  • Марк Кукурея със създадено голово положение за съотборник.

    16'
  • Челси с потенциално опасна атака.

    16'
  • Удар от вратата за Челси

    15'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 42%, Челси: 58%.

    15'
  • Moises Caicedo от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    15'
  • Матеус Куня центрира от корнер от дясно, но топката не достига до негов съотборник.

    15'
  • Марк Кукурея от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    14'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    14'
  • Levi Colwill изчиства топката в по-безопасна зона.

    14'
  • Йорген Странд Ларсен печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    14'
  • Moises Caicedo допуска грешка в защита.

    14'
  • Mykhaylo Mudryk от Челси прекали с действията си след като дръпна Yerson Mosquera

    13'
  • Роберт Санчес изчиства топката в по-безопасна зона.

    13'
  • Марио Лемина със създадено голово положение за съотборник.

    13'
  • Joao Gomes печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    13'
  • Levi Colwill изчиства топката в по-безопасна зона.

    12'
  • Коул Палмър печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    12'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    12'
  • Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън препъва Уесли Фофана

    11'
  • Мало Густо изчиства топката в по-безопасна зона.

    11'
  • Уулвърхямптън опитват да измислят нещо в атака.

    11'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    11'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    10'
  • Удар от вратата за Челси

    10'
  • Yerson Mosquera от Уулвърхямптън стреля встрани с глава

    10'
  • Yerson Mosquera печели въздушното единоборство срещу Levi Colwill.

    10'
  • Матеус Куня центрира от ъглов удар отляво.

    10'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 37%, Челси: 63%.

    10'
  • Мало Густо от Челси успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    9'
  • Уулвърхямптън организира контраатака

    9'
  • Марио Лемина печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    9'
  • Коул Палмър е наказан за бутане на Toti Gomes

    8'
  • Удар от вратата за Уулвърхямптън

    7'
  • Yerson Mosquera от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    7'
  • Enzo Fernandez от Челси изпълнява късо ъглов удар отляво.

    7'
  • Yerson Mosquera от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    7'
  • Челси контролират топката

    6'
  • Челси изпълнява тъч в собствената си половина

    6'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    5'
  • Владеене на топката: Уулвърхямптън: 50%, Челси: 50%.

    5'
  • Йорген Странд Ларсен от Уулвърхямптън прекали с действията си след като дръпна Levi Colwill

    5'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в съперниковата половина.

    4'
  • Мат Дохърти печели въздушното единоборство срещу Mykhaylo Mudryk.

    4'
  • Играта е подновена.

    4'
  • Играта е спряна. Футболистите се бутат и си крещят, съдията трябва да предприеме нещо.

    3'
  • Челси успя да вкара първият гол в мача. Ще увеличат ли разликата?

    3'
  • Матеус Куня от Уулвърхямптън успешно пресича центриране, насочено към наказателното поле.

    2'
  • Nicolas Jackson отбеляза гол

    2'
  • Г О О О О О Л - Nicolas Jackson от Челси довкарва с глава рикоширалата топка.

    2'
  • Коул Палмър центрира от корнер от дясно, но топката не достига до негов съотборник.

    2'
  • Нони Мадуеке стреля в целта, но вратарят спасява

    2'
  • Челси опитват да измислят нещо в атака.

    2'
  • Moises Caicedo печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    2'
  • Мат Дохърти печели притежанието на топката за тима си с успешно единоборство.

    1'
  • Уулвърхямптън изпълнява тъч в собствената си половина

    1'
  • Теренът е в добро състояние и това помага на играчите.

    1'
  • Облачно време.

    1'
  • Челси изпълнява начален удар, двубоят започна.

    1'
  • Съдията дава начален съдийски сигнал

    1'
  • Играчите и публиката запазват минута мълчание преди началото на двубоя.

    1'
  • Начало на мача

  • Добре дошли на Molineux Stadium, двубоят ще започне след около 5 минути.

    1'
  • Стадион: Молиню Стейдиъм
    Рефер: Дарън Ингланд
    Излъчва: Diema Sport 2