Челси представи днес официално новия си мениджър Греъм Потър. Бившият наставник на Брайтън заменя на поста уволнения Томас Тухел. Представянето трябваше да се състои в петък, но бе отложено в знак на уважение към починалата ден по-рано кралица Елизабет Втора. 

На срещата с медиите Греъм Потър обясни как ще гради новия отбор на Челси.  

“Това е начало на вълнуващ период. Нови собственици, от които бях впечатлен, първо като хора, а след това и като визия за бъдещето. Историята на клуба говори сама за себе си, но става дума и за това да опитаме да вървим по наш собствен път. 
 
Този клуб имаше някои фантастични отбори в последните години. Трябва само да се разходите наоколо, за да видите снимките и всички трофеи. За мен е огромна чест да бъда част от всичко това. От тук нататък трябва да създадем компетентен екип, да има честност и групата да работи заедно, така че това е комбинация от, бих казал, футболни и човешки ценности, с които ще се опитаме да работим. 
 
Те са човешки същества и трябва да бъдат разбрани, а това е ключово в желанието да ги мотивираш, да стигнеш до обща основа и в желанието да бъдат изградени взаимоотношения на уважение, доверие и честност. Това е винаги моята отправна точка на първо място,” обяснява своята концепция Греъм Потър.