Отборът на Челси постигна разгромна с 7:1 срещу четвъртодивизионният Гримзби Таун в двубой от третия кръг на Купата на Лигата в Англия. Попаденията за "сините отбелязаха Рос Баркли, Мичи Бачуай (два пъти), Педро, Курт Зума. Рийс Джеймс и Калъм Хъдсън-Одой. Почетното попадение за състава на гостите беше отбелязано от Мат Грийн. 

Челси започна стихийно двубоя. Още в 4-та минута "сините" поведоха. Педро и Рос Баркли размениха двойно подаване пред наказателното поле на Гримзби, след което последният напредна с топката с дрибъл и разтреля вратаря на гостите за 1:0. 

Само 2 минути по-късно резултатът вече беше удвоен. Младокът Рийс Джеймс сервира страхотно центритране за Мичи Бачуай, който овладя хладнокръвно и завърши за 2:0. 

В 19-та минута обаче все пак последва реакция и от нискоразредния тим на Гримзби. След изпълнение на аут топката беше отклонена от Джеймс Хансон, който намери Мат Грийн, чийто топовен изстрел не остави никакви шансове за безпомощния Уили Кабайеро. 

В края на първата част авансът на Челси отново достигна две попадения. В 43-та минута беше отсъдена дузпа в полза на домакините, а зад топката застана опитният Педро, който не сбърка от 11 метра, за да направи резултата 3:1. 

В началото на втората част резултатът започна да придобива разгромни размери. В 56-та минута, след ново отлично центриране на Рийс Джеймс, най-съобразителен се оказа Курт Зума, който заби топката зад стража Джеймс Маккиоун за четвърти път. 

В края на мача нещата за състава на Гримзби сдобиха още по-злокобен вид. В рамките на само 7 минути играчите на Франк Лампард успяха да отбележат нови цели 3 попадение. Първо в 82та минута точен беше младокът Рийс Джеймс след чудесен удар от около 20 метра. 

Само 4 минути по-късно беше ред отново на Мичи Бачуай. След изключително добре изработена многоходова комбинация Кристиян Пулишич даде финалното подаване на белгийският стрелец, койтто не сбърка за 6:1. 

В 89-та минута дойде и финалният пирон в ковчега на Гримзби. Бачуай този път беше в ролята на асистент, като той намери завръщащият се след контузия Калъм Хъдсън-Одой, който заби топката за седми и последен път във вратата на Гримзби за крайното 7:1.