Само преди няколко дни Димитър Бербатов официално обяви края на активната си кариера на футболист, но вече е спряган за ново поприще. При това какво. Според вестник "Манчестър Ивнинг Нюз", той е сред възможните опции за поста на спортен директор в бившия му клуб Манчестър Юнайтед. 

Изданието смята, че трима бивши играчи на "червените дяволи" са в надпреварата за тази позиция, за която обаче официално все още не се търси назначение. Освен нападателя, сред спряганите имена са още Рио Фърдинанд и Патрис Евра. 

Французинът напомни за себе си и директно се обърна към ръководството на английския клуб с послание да бъде привлечен в управата с пост в профила си в Инстаграм, дошъл веднага след поражението от Уест Хем с 0:2. 

"Мисля, че е време да си изцапаме ръцете. Към ръководството на Манчестър Юнайтед: Готови ли сте да ни оставите да ви помогнем, момчета?", написа Евра в социалната мрежа. Той е много добър приятел с Бербо и това засили спекулациите за активността на бившите играчи на Юнайтед и амбициите им да ръководят клуба и да го извадят от кризата.