Крилото на Челси Еден Азар изрази мнението си от новия мениджър на лондонския тим Маурицио Сари. Италианският наставник е начело на шесткратния носител на титлата в Англия от началото на настоящия сезон, а белгийската звезда на тима довери, че отборът се чувства по превъзходен начин под ръководството на италианския специалист.

Бившият бос на Челси Антонио Конте обра доста негативни по време на последната му компания начело на „Стамфорд Бридж”, като основната причина бе разединението, което цареше в съблекалнята на „сините”. Това отприщи лошото настроение и в публичното пространство, но след пристигането на Сари хармонията в съблекалнята е настъпила с пълна сила.

„Смятам, че да те води Сари е прекрасно, след като ти обичаш футбола. Опитваме да пазим топката и да намираме важните решения в сложните моменти. Имаме добри играчи, а тези които дойдоха като Жоржиньо и Матео Ковачич са футболисти с изключително качество. Всички сме щастливи на терена”, довери Азар пред медиите в Англия.

„Нужно е да продължим по начина, който сме досега. Изпълнени сме с надежда. Мачовете с Ливърпул са такива, че ти винаги в тях искаш да се покажеш и изпъкнеш. Влизаме с надежди в двата дуела с тях”, продължи бронзовият медалист с Белгия от Мондиал 2018.

Челси гостува на Ливърпул в първи мач за двата тима от турнира за Купата на лигата на 26-и септември (сряда) от 21,45, а три дни по-късно Ливърпул ще върне визитата на лондончани на „Стамфорд Бридж” от 19,30 часа. И двете срещи имате възможността да гледате по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.