Мениджърът на Челси Антонио Конте започва много сериозно да губи доверието на борда на директорите в клуба след слабото начало на сезона.

Според информациите в английската преса, членовете на борда на директорите на Челси са разочаровани от опитите на Конте да търси извинение за слабите резултати в отсъстващите заради травми футболисти и липсата на нови попълнения.

Челси не успя да запише победа в последните си три мача, като отборът загуби във Висшата лига от Манчестър Сити и Кристъл Палас.

Челси е домакин на Уотфорд в предстоящия мач от деветия кръг на Висшата лига, като „сините“ от Лондон изостават на девет точки зад лидера Манчестър Сити.

Още двама контузени в лагера на Челси

Челси записа три загуби в първите си осем мача от началото на сезона във Висшата лига, което е третият най-лош старт на отбора в Премиършип в ерата на Роман Абрамович, която започна през 2003 година.

В Челси били с увесени носове заради лошата серия

Единственият сезон, в който Челси допусна повече загуби в началото на сезона е през 2015/16, когато лондончани записаха четири поражения, а това доведе до уволнението на Жозе Моуриньо.