Фенката на Челси Емили Рогавски придоби мигновена популярност, като се появи на трибуните на "Гуудисън Парк" на Евертън-Ман Юн в одежди на "сините" от Лондон.

Блондинката, родом от Ню Йорк, учи в Ливърпул, и не пропуска футболен мач, какъвто и да било.

Тя е изявена фенка на Челси, и разбира се, на американския национален отбор.

Следвайки профила на Емили в Instagram, става ясно, че футболистите са й слабост, и особено един - Дидие Дрогба.

Изключителна фенка на Челси вся смут на „Гудисън парк“

"Бях в Манчестър за мача на моя любим Челси. Атмосферата бе наелектризираща, а Челси спечели с впечатляваща игра с 3:1," разказва тя за двубоя срещу Сити пред "Мирър".

"На другия ден посетих още един мач, на Гуудисън Парк. Попитаха ме защо, при условие, че съм върл фен на Челси, съм отишла на мача, но аз съм фен на красивата игра," обяснява се още Емили.

"Нямаше как да пропусна да видя Златан Ибрахимович и Пол Погба, както и бивши играчи на Челси като Хуан Мата, Ромелу Лукаку и дори самият Жозе Моуриньо! И особено, срещу само 15 паунда! Сложих си зимното яке, нося емблемата на Челси с гордост."

"На стадиона ме питаха дали не съм се загубила. Обясних, че просто искам да гледам един хубав футболен мач, надявайки се, че един от идолите ми, Бастиан Швайнщайгер, може да е поне на пейката."

"Феновете на Евертън бяха много мили. Едно момиче дори ми даде ментов бонбон! Изгледахме заедно последните минути от Ливърпул-Борнемут и се изкефихме на страхотния резултат (3:4). Бях като хипнотизирана, когато мачът започна. Обожавам да съм близо до терена."

"Никога не съм предполагала, че ще има такава реакция, след като по телевизията се видя якето ми на Челси."

"През януари носих шапка на Дрогба сред агитката на Арсенал, а след нашата победа, един фен на Арсенал ме целуна, а друг ми вдигна среден пръст. Много хора подкрепят страстта ми към футбола, затова не обръщам внимание на негативизма."

"Прочетох и някои доста безвкусни коментари по темата, но в края на краищата, се надявам хората да разберат и уважат моята обич към играта. Очаквам с нетърпение да бъда на колкото се може повече футболни мачове," завършва излиянието на Емили.