Футболистът на Челси Еден Азар е поставил условие на „сините“, ако искат да го задържат в редиците си, пише OK Diario. Според информацията на медията, желаният от Реал Мадрид белгиец е отправил специално искане до шефовете си, при удовлетворяване на което би продължил кариерата си на „Стамфорд Бридж“.

Азар не води предовори с Челси за нов договор

В информацията се твърди, че полузащитникът е пожелал закупуване на две класни звезди, за да може съставът да е достатъчно боеспособен в Шампионската лига през следващата кампания. Източникът на въпросното издание разкрива, че Азар имал високи цели и искал да се състезава в силен тим, който постига успехи и на международната сцена.

Конте лично говорил с Абрамович за Азар

Настоящият договор на Азар изтича през 2020 година, като лондончани полагат сериозни усилия да го задържат под заплахата да премине в Кралския клуб. Същевременно испанският гранд е готов да плати щедра сума и да включи Марко Асенсио в сделката, за да има подписа на Азар. Халфът се нрави много на наставника на „балета“ Зинедин Зидан още от времето, когато се състезаваше за Лил. 

Челси отказва Реал от Азар с нов мега договор

Челси прави Азар най-добре платения във Висшата лига