Легендата на Арсенал Пол Мърсън изрази интересно мнение, че уволненият вчера мениджър на Челси Жозе Моуриньо в най-скоро време може да се върне във Висшата лига като наставник на Манчестър Юнайтед. Бившият полузащитник смята, че търпението на „червените дяволи“ към Луис ван Гаал е близо до пълното изчерпване и няма да се учуди, ако именно Специалния поеме щафетата.

Португалецът за втори път в кариерата си бе уволнен от лондончани, като този път причината бяха 9-те загуби в първите 16 шампионатни мача. Ван Гаал засега съумява да държи отбора си високо в таблицата, макар че няма победа във Висшата лига вече в пет поредни срещи.

„Според мен Ван Гаал вече има едно на ум, ако нещата за Юнайтед не се развият добре в следващите седмица или две“, коментира Мърсън. „Няма да се учудя, ако в клуба си помислят: „Окей, един от най-добрите мениджъри в света е свободен в момента, хайде да го вземем.“

„Не бих си заложил всичките пари на подобна развръзка, но ако резултатите не се подобрят, не бих се изненадал, ако се стигне дотам“, добави Мърсън.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS