Медиите на север от Дунав наскоро гръмнаха, че Лудогорец е готов да привлече младата звезда на ФКСБ Денис Ман, известен като "Румънския Меси". И дори написаха, че разградчани са готови да счупят всякакви рекорди за входящ трансфер в България и предлагат 5 млн. евро за подписа му. 

Но мераците им явно бяха охладени набързо, след като се разбра, че в битката за играча трябва да преборят не кой да е, а английския шампион Челси. Според информациите от Румъния, лондончани са готови да го ангажират от новия сезон, като го капарират през зимата. 

Отбор от Висшата лига набелязал левия бек на Лудогорец

Денис Ман има клауза за предсрочно разтрогване на договора му в размер на 50 млн. евро. Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали обяви, че ще се изсмее на оферта дори от 10 млн. евро през зимата, което означава, че Челси ще извади дори повече пари. 

Румънския Меси дойде при ФКСБ, преди известен като Стяуа, през лятото на 2016 г. срещу 300 хил. евро. Бекали лично нареди да не играе в последните мачове от миналия сезон, за да не плаща още 100 хил. евро бонуси по сделката, а сега се точи да вземе десетки милиони за него.