Мениджърът на Челси - Енцо Мареска, прати специални поздрави на бившия български национал Валери Божинов. Това се случи след победата на "сините" с 4:2 над белгийския Гент в мач от Лигата на конференциите, когато 44-годишният италиански специалист се видя с Кирил Евтимов. Мареска покани българския финасист в треньорската стая на "Стамфорд Бридж", където достъп имат много малко външни лица.

Енцо Мареска и Кирил Евтимов

От своя страна Евтимов подари на италианеца специално подготвена торбичка със сувенири от България. По време на разговора мениджърът на лондончани си спомни за периода, когато е бил съотборник с Божинов.

"Какво прави гранде Божинов? Той наистина е гранде, много е голям! Спомням си с удоволствие времето, когато играехме във Фиорентина. Искам да му изпратя специални поздрави", заяви Енцо Мареска.

Освен с мениджъра на Челси след победата над Гент Кирил Евтимов се видя и с левия бек Марк Кукурея. Шампионът от Евро 2024 с Испания си спомни, че през пролетта на миналата година е получи мартеница от популярния бургазлия. Сега Евтимов изненада и него със сувенири от България.

Българският финасист успя да вмъкне в натоварената си програма в Лондон и среща с бившия български национал Светослав Тодоров, с когото се познава отдавна. Бившият нападател от няколко години е треньор в школата на Кристъл Палас, чийто мъжки отбор играе във Висшата лига.