Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът му трябва да направи голям мач, за да продължи напред в Лигата на конференциите.

"Знам, че трябва да направим не много добър, а отличен мач, за да елиминираме Лудогорец. Те показаха на какво са способни в първите 20 минути на първия мач. По-силни са като домакини, гледали сме им мачове е Европа. Трябва да направим голям мач, но това се отнася и за българите. Надявам се да имаме късмет", каза треньорът. 

"Това е европейски мач. Имаме нужда от пълна концентрация. Нямахме успех пред гола в първия двубой, надяваме се това да се промени утре", пожела си той.

"Не искам да говоря за административните проблеми на отбора. Аз сам доволен от футболистите, които са тук и с тях ще се опитаме да преминем в следващия кръг", каза още швейцарецът.

Той не се съгласи с мнението, че това не е най-силният сезон на халфа Мирослав Стеванович. "Не съм съгласен, че не играе добре. Не трябва да забравяме, че два пъти беше контузен. Винаги е давал всичко за отбора", каза още Вайлер.