Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана много доволен от "убийците си" в Челси. "Сините" победиха Евертън с 6:3 на "Гудисън парк" в невероятен мач от Премиършип. С успеха си тима на Моуриньо запази първото място във Висшата лига с девет точки.

"Знам, че Евертън са отбор, който атакува много добре, но да получим три гола е прекалено много. Мога ясно да назова грешките при всеки един, хората които са виновни и къде сбъркахме."

"Ние обаче бяхме убийци в атака, особено на контраатака, затова, когато дойдеш на този стадион и вземеш три точки, има причина да си щастлив. Когато дойдеш тук и вкараш шест гола показва, че играчите ми са се справили добре."

"Харесва ми да отбелязваме по шест гола, но не ми хареса да получим три. Има грешки, над които ще поработя", каза Моуриньо, който призна, че е впечатлен от Диего Коща.

"Той имаше три шанса да отбележи и вкара два гола. Диего е много добър реализатор и дава точно това, което очакваме от него, доволен съм от представянето му", каза още Специалния. /БГНЕС