Новият мениджър на Манчестър Юнайтед, който ще бъде обявен официално до часове, Жозе Моуриньо ще търси отмъщение срещу бившия си клуб – Челси, пише „Сън“.

Португалецът парафира за три години с „червените дяволи“, за да се превърне в наследник на Луис ван Гаал на „Олд Трафорд“.

Според изданието, Моуриньо има своя лична мисия – да покаже на Челси колко грешно решение са взели и са се отървали от него още през декември.

Жозе се прибра в Лондон с усмивка и бутилка вино

Близък приятел до Специалния сподели: „Жозе все още е много наранен от начина, по който завършиха нещата с Челси. Да спечели трофеи с Юнайтед, ще е най-добрият начин да си върне на онези, които го предадоха на „Стамфорд Бридж“.

Sky Sports: Жозе Моуриньо подписа с Манчестър Юнайтед

„Жозе винаги е обичал Челси и феновете, но няма любов за онези, които стоят зад уволнението му“, коментира още източникът на английския таблоид.

„Разбира се, Жозе искаше тази работа в Манчестър Юнайтед от известно време и той добре знае какво се очаква от него. Но Юнайтед взе нещо повече от най-добрия мениджър в света. Те си взеха Жозе Моуриньо, който има какво да доказва“, каза още близкият до Моуриньо.