Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо степенува шансовете на трима от атакуващите си футболисти да попаднат в състава за мача с Арсенал в неделя така - Дрогба е ОК, Реми - не е сигурно, а за Диего Коща ще вземе решение в събота.

Лондонският сблъсък е в неделя, от 18 часа, и ще бъде излъчван пряко в ефира на Диема, в платформата PLAY.GONG.BG и в ефира на Дарик радио.

Моуриньо обясни, че е доволен от начина, по който Дрогба и Лоик Реми са заместили Диего Коща, докато той бе контузен.

Специалния обясни и липсата на Доминик Соланке в младежкия състав вчера, с това, че го иска свеж, ако му е необходим в неделя.

Моуриньо още бе уверен в това, че ако не може да използва Коща в неделя, то испанският национал ще е на линия за двубоя с Лестър в сряда.

Относно вероятността феновете на Арсенал да не приемат добре Сеск Фабрегас на "Емирейтс", Моуриньо допълни, че е сигурен в психическата устойчивост на своя халф, и според него Фабрегас няма да има проблем. "Добрите проекти завършват с титли. Сеск търсеше точно това," коментира Моу. Той каза ясно, че Арсенал разполага с фантастичен състав, но въпреки това Челси може да победи.

"Челси е под сериозен натиск в последните седмици, от всички страни. Нищо не е спечелено още. Хубавото е, че мога да разчитам вече на пълния си състав, и всички са здрави," завърши Жозе.