Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази увереността си, че  тимът му ще спечели предстоящия мач срещу Уест Бромич Албиън,  макар и трудно. "Уест Бромич е много солиден отбор, който може да ни създаде трудности.

Смятам обаче, че ще спечелим. Диего Коща е напълно  здрав, същото се отнася и за Андре Шурле. Надявам се Фабрегас да може да е титуляр, но Рамирес и Джон Оби Микел почти сигурно ще пропуснат мача. Нейтън Ейк е аут в следващите няколко седмици", каза Моуриньо.

Бъдещето на Петър Чех и слуховете, че ще си тръгва от Челси  също бяха тема на пресконференцията. "Кажете ми кой Мики Маус сайт го съобщи? Кой Мики Маус блог? Някои сайтове наистина не знам откъде си измислят историите.  Петър е професионалист и има още 2 години от договора си. Досега нито веднъж не е дошъл да ми се оплаче, че иска да играе, така  че наистина нямам идея откъде се появяват тези писания",  раздразнено отвърна Моуриньо, споменавайки имагинерен сайт на името на анимационния герой.  

Относно предстоящата натоварена програма на "сините",  португалецът каза, че съзнава, че ще бъде трудно за него и за  футболистите, но предизвикателствата му харесвали./БТА