Капитанът на Челси Джон Тери изигра един от най-силните си сезони в кариерата, въпреки че вече е на 34 години. И затова, вместо да мисли какво ще прави като спре с футбола, той се е концентрирал изцяло върху бъдещите си изяви и няма намерение да спира скоро. 

Защитникът се появи на терена във всеки един мач на лондончани през изминалия сезон и не изпусна нито една минута от тях. Затова през март си заслужи договор за още един сезон със "сините". 

"Надявам се да завърша кариерата си в Челси под ръководството на настоящия мениджър. Но не искам това да се случи скоро, надявам се поне още няколко години да съм на ниво и да играя."

"Не знам как така се случи да съм на терена всеки мач, но определено имах късмет да нямам контузии. Освен това, почивките ми по време на няколкото паузи за мачовете на националните отбори също ми се отразиха благотворно."

"Няма как да не съм доволен, че бях на терена във всяка една минута, това е голямо признание за мен. На моите години един играч се притеснява да не бъде закотвен на пейката, а аз дори не се заседях там", сподели Тери пред вестник "Мирър".