Бившият английски национал Джейми Реднап прогнозира, че Радамел Фалкао ще прекарва много време на резервната скамейка на Челси през новия сезон. Реднап, който сега работи като анализатор на "Скай Спортс", изказа мнение, че Фалкао трудно ще се пребори с конкуренцията на Диего Коста.

Миналият сезон колумбиецът игра под наем в Манчестър Юнайтед и се представи много под очакванията, отбелязвайки само 4 гола в 26 мача.

"Следващият сезон той ще седи много на резервната скамейка. Наблюдавах Фалкао, когато играеше за Атлетико и тогава той беше един от най-добрите централни нападатели, които някога съм гледал. Сега той е в Челси, а на тях вероятно им е нужен нападател, който ще бъде щастлив, когато не играе. Възможно е той да им трябва, когато има контузени в тима. Негов конкурент ще бъде Диего Коста, който ще бъде първи избор. Мисля, че всеки запалянко на Челси знае това. Те разполагат и с Лоик Реми. Фалкао говори: "Радвам се да премина в Челси и да стана част от отбора". Това малко разочарова. Мисля, че той е способен на повече", отбеляза Реднап в анализа си за "Скай Спортс". /БГНЕС